Belettering

Bekijk het aanbod op onze webshop

Belettering Hilde Freson Afbeelding 012 DSC02209 DSC02208 DSC02207 DSC02206 DSC02205 DSC02204 Merken LoKojo Zijkant 1 LoKoJo Belettering achterkant

Door gebruik te maken van grootformaat reclame zorgt u ervoor dat uw reclameboodschap de aandacht krijgt die hij verdient. We printen u elke afbeelding of tekst op vrijwel iedere ondergrond. Welk formaat of welke vorm u ook in gedachten heeft, we helpen u graag om uw ideeën te realiseren. Van stickers, posters en reclameborden, spandoeken,en …..

Wilt u een mooie banier of een canvasdoek om uw boodschap op te plaatsen?

Van ontwerp tot realisatie kunt u voor alle vormen van printwerk terecht bij ons.

Onze printer is van de hoogste kwaliteit en bestand tegen water en UV-straling. Zo blijft uw drukwerk optimaal behouden.

 

Bedrijfsvoertuigen

Staat u er wel eens bij stil hoeveel mensen u kunt bereiken met voertuigreclame? Een fraai beletterd voertuig is een rijdend visitekaartje en tevens de goedkoopste reclame. Meer en meer wordt voertuigreclame geassocieerd met het volledig bekleden en inpakken van voertuigen met speciale full colour bedrukte folies (zoals geperforeerde vinyl op vensters = one way vision vinyl) Zie ook XL PRINTING voor meer informatie.

De voertuigreclame wordt door ons uitgewerkt in overeenstemming met uw ideeën en wensen en afgestemd op de uitstraling van uw onderneming. U bepaalt hoe uw voertuig er moet uitzien, wij zorgen voor de professionele uitvoering ervan.

Kom eens langs om uw ideeën met ons te bespreken, wij werken ze voor u uit en maken een kleurenprint op schaal om u een duidelijk beeld te geven van de eindrealisatie!

 

Diversen

Andere toepassingen van belettering zijn:

  • Baches:
    hierbij worden speciale soepele folies gebruikt om een lange houdbaarheid te garanderen, waardoor deze makkelijk opgerold, verplaatst en bewaard kunnen worden.
    Zie ook weer XL PRINTING voor baches met full colour opdruk.
  • Ramen & etalages:
    zandstraaleffecten, openingstijden, one way vision vinyls en uitgesneden teksten en logo’s.
  • Lichtbakken, lichtzuilen, enz.
  • Stickers voor autoruiten voor korte duur